Termenul limita pentru inscriere cu taxa redusa a fost prelungit pana pe data de 08 noiembrie 2019.

TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERE CU TAXĂ REDUSĂ ESTE 08 NOIEMBRIE 2019.

Vă rugăm să vă înscrieţi la eveniment online, accesând secţiunea “Inregistrare online“. Ulterior înregistrării, puteţi accesa pagina personală, în baza numelui de utilizator şi a parolei stabilite în formular.

VALIDAREA ÎNREGISTRĂRII LA CONFERINŢĂ

Înregistrarea dvs. la conferinţă va fi validată după ce operatorul evenimentului primeşte copiile documentelor de plată sau a datelor din documentele de plată.

Copiile sau datele documentelor care atestă plata pot fi trimise astfel:

• prin completarea secţiunii “Plata serviciilor achiziţionate” din secţiunea “Pagina mea

• prin e-mail, ca document scanat şi ataşat e-mailului, pe adresa: contact@conferintadebioetica.ro

CONFIRMAREA ÎNSCRIERII ŞI A PLĂŢII TAXEI DE PARTICIPARE

Veţi primi confirmarea înscrierii şi a plăţii taxei de participare prin e-mail, pe adresa furnizată de dvs. în formularul de înregistrare, după data de 16 noiembrie 2019. Vă recomandăm să prezentaţi acest document la secretariatul evenimentului pentru ridicarea materialelor.

ATENŢIE! În cazul în care doriţi ca factura să fie eliberată pe numele unei instituţii, plata trebuie efectuată din contul instituţiei sau depunerea de numerar trebuie facută în numele instituţiei. În caz contrar, factura se va elibera automat pe numele persoanei care achită taxa.

TAXE DE PARTICIPARE CONFERINŢĂ

 Categoria de participant
Până la data de 08.11.2019
După 08.11.2019*
 medic primar/specialist
250 lei
400 lei
 medic rezident
250 lei
400 lei
 alte profesii 250 lei 400 lei
 student gratuit**
*participanţii înscrişi după 08.11.2019 (inclusiv pe loc) vor primi geanta cu materialele de eveniment în limita stocului disponibil
**studenţii pot participa la lucrările conferinţei, în limita a 100 de locuri. Prioritate la înscriere au studenţii care trimit lucrări ştiinţifice pentru conferinţă

Taxa de participare la conferinţă se va plăti în contul SC Eventer.Net, cod fiscal: RO26964360, nr. cont RO34 BACX 0000 0011 0946 0000, deschis la UniCredit Bank Iaşi.

Taxele se pot plăti şi online, cu cardul, accesând secţiunea “Plata serviciilor achiziţionate”, după autentificarea în Pagina Personală (este necesară înscrierea pe site pentru a putea accesa Pagina Personală).

ATENŢIE!
Pe documentul care atestă plata taxelor trebuie specificat lizibil numele participantului, oraşul şi menţiunea “Pentru Conferinţa de Bioetică 2019 – Taxa participare”.
Participanţii care efectuează plăţi după data de 8 noiembrie 2019 trebuie să prezinte la Secretariatul conferinţei o copie a documentului prin care s-a efectuat plata.

Taxa de participare include pentru participanţi:
• mapa cu documentele evenimentului;
• ecuson;
• diploma de participare cu credite EMC;
• accesul la sesiunile de lucru ale evenimentului;
• accesul la expoziţia medicală;
• accesul la coffee-break-uri şi cocktailul de bun-venit.

Studenţii beneficiază doar de accesul în sala de lucrări, ecuson şi diploma de participare fără credite.