Termenul limita pentru inscriere cu taxa redusa a fost prelungit pana pe data de 18 octombrie 2018.

TERMENUL LIMITA PENTRU INSCRIERE CU TAXA REDUSA ESTE 18 OCTOMBRIE 2018.

Va rugam sa va inscrieti la eveniment online, accesand sectiunea “Inregistrare online“. Ulterior inregistrarii, puteti accesa pagina personala, in baza numelui de utilizator si a parolei stabilite in formular.

 

VALIDAREA INREGISTRARII LA CONFERINTA

Inregistrarea dvs. la conferinta va fi validata dupa ce operatorul evenimentului primeste copiile documentelor de plata sau a datelor din documentele de plata.

Copiile sau datele documentelor care atesta plata pot fi trimise astfel:

• prin completarea sectiunii “Plata serviciilor achizitionate” din sectiunea “Pagina mea

• prin e-mail, ca document scanat si atasat e-mailului, pe adresa: contact@conferintadebioetica.ro

CONFIRMAREA INSCRIERII SI A PLATII TAXEI DE PARTICIPARE

Veti primi confirmarea inscrierii si a platii taxei de participare prin e-mail, pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare, dupa data de 18 octombrie 2018. Va recomandam sa prezentati acest document la secretariatul evenimentului pentru ridicarea materialelor.

ATENTIE! In cazul in care doriti ca factura sa fie eliberata pe numele unei institutii, plata trebuie efectuata din contul institutiei sau depunerea de numerar trebuie facuta in numele institutiei. In caz contrar, factura se va elibera automat pe numele persoanei care achita taxa.

TAXE DE PARTICIPARE CONFERINTA

 Categoria de participant
Pana la data de 18.10.2018
Dupa 18.10.2018*
 medic primar/specialist
250 lei
400 lei
 medic rezident
100 lei
200 lei
 non-medic 200 lei 350 lei
 student gratuit
 reprezentant asociatie pacienti gratuit 350
*participantii inscrisi dupa 18.10.2018 (inclusiv pe loc) vor primi geanta cu materialele de eveniment in limita stocului disponibil

Taxa de participare la conferinta se va plati in contul Asociatia Societatea Romana de Bioetica, cod fiscal: 26877850, nr. cont RO97 OTPV 1400 0035 6016 RO01, deschis la OTP BANK.

Taxele se pot plati si online, cu cardul, accesand sectiunea “Plata serviciilor achizitionate”, dupa autentificarea in Pagina Personala (este necesara inscrierea pe site pentru a putea accesa Pagina Personala).

ATENTIE!
Pe documentul care atesta plata taxelor trebuie specificat lizibil numele participantului, orasul si mentiunea “Pentru Conferinta de Bioetica 2018 – Taxa participare”.
Participantii care efectueaza plati dupa data de 18 octombrie 2018 trebuie sa prezinte la Secretariatul conferintei o copie a documentului prin care s-a efectuat plata.

Taxa de participare include pentru participanti:
• mapa cu documentele evenimentului;
• ecuson;
• diploma de participare cu credite EMC;
• accesul la sesiunile de lucru ale evenimentului;
• accesul la expozitia medicala;
• accesul la coffee-break-uri si cocktailul de bun-venit.

Studentii si reprezentantii asociatiilor de pacienti beneficiaza doar de accesul in sala de lucrari, ecuson si diploma de participare fara credite.