TERMENUL LIMITA PENTRU TRIMITEREA REZUMATELOR ESTE 1 octombrie 2015 (inclusiv).

Rezumatele, redactate conform instructiunilor din pagina "Instructiuni de redactare", se trimit folosind una dintre urmatoarele variante:

► accesand sectiunea  Trimite rezumat  (pentru a putea trimite rezumate trebuie sa aveti cont pe site: accesati sectiunea Inregistrare Online si completati campurile formularului de inscriere)

► prin e-mail, ca fisier atasat, pe adresa operatorului: contact@conferintadebioetica.ro


ATENTIE! Nu puteti trimite rezumate inainte de a va inscrie!
Vor fi publicate numai rezumatele la care cel putin unul din autori a achitat taxa de participare (pana la data de 10 octombrie).

Pentru rezumatele trimise prin e-mail trebuie sa respectati instructiunile de mai jos, iar pentru cele inscrise direct pe site trebuie sa urmati instructiunile de pe pagina web aferenta. Se accepta doar lucrari nepublicate, autorii asumandu-si integral raspunderea asupra continutului.


CONFIRMARI
Rezumatele primite pana la data de 1 octombrie 2015 vor fi confirmate autorilor de catre Comitetul Stiintific prin e-mail pana la data de 20.10.2015 si vor fi publicate in volumul de rezumate al conferintei (volum cu ISBN).


CONDITII DE PREZENTARE
Forma de prezentare a lucrarilor: oral sau poster.
Lucrarile prezentate oral: proiectari cu videoproiector asistate de computer (PowerPoint ’97-2014, XP).
Poster: format 90×120 cm (portret).
Comitetul stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a selecta lucrarile in vederea prezentarii orale sau poster.
Autorii care vor prezenta lucrarile oral vor furniza secretariatului congresului, in momentul validarii inscrierii sau cu cel putin doua ore inaintea prezentarii, o copie pe memory stick a fisierului ce contine prezentarea lucrarii stiintifice.